Om mig

“Små skridt giver store resultater” – er det motto jeg arbejder ud fra. Det er den konklusion, jeg har lært gennem min egen rejse.

Helt fra bunden, så hedder jeg Sarah, og er fra 1986. Jeg har gjort min glæde ved at kunne hjælpe andre med at opnå deres mål, til min levevej. En af mine tilgange er, at vi alle er forskellige, “one size fit no one“, så hvorfor vælge en kur eller et forløb som ikke er tilpasset dig, din hverdag eller dine mål?

Jeg har selv været der. Stået og kigget på mine +25 kg ekstra på kroppen, været utilpas, prøvet den ene slankekur og quickfix efter den anden, droppet sukker, ris, pasta osv..
Jeg er gået med lukkede øjne forbi alle spejle, jeg kom i nærheden af. Min første kommentar, da jeg begyndte min vægttabsrejse, og folk spurgte mig, om jeg ikke kunne se, at jeg havde tabt mig var jeg: “nej, jeg har jo ikke set mig selv i spejlet i flere år.”

 

Jeg hedder Sarah, og jeg er personlig træner hos Sund fornuft. Hos mig får du skræddersyet program, der passer dine ønsker og mål.

Personligt forløb
hjalp mig

Mit personlige forløb begyndte da jeg var 28. Jeg havde ramt bunden, og der var ikke længere ned, efter 2 år i et arbejdsmiljø som ikke passede til mig, og jeg ikke passede til det, samt en tur forbi lægen som konstaterede diagnoserne stress og angst. Jeg var der, hvor jeg aldrig havde været før, og nu var der vitterligt ingen anden vej end op.

Igennem min sygemelding og kampen for at komme tilbage på arbejdsmarkedet, blev jeg tilbudt et forløb med coaching og personlig træning. Det var starten på et forløb, som jeg nok aldrig kommer i mål med, fordi jeg nu har lært, det er ok at sætte nye mål, andre mål, søge andet og viljen til at opnå endnu mere, det har jeg og du også fortjent. 

Jeg fik også tilknyttet en kostvejleder, for at forstå sammenhængen i sammenspil mellem motion, kost og ikke mindst – alt det andet det kræver at lægge livet om. Jeg har lært så meget og mere til, og nu glædes jeg over min hverdag, går med at kunne hjælpe andre som gerne vil lægge livet om.

Hvad lægen ikke kendte til dengang, var faktisk at jeg også, i en mildere (for mig meget stor), grad også led af BED, altså overspisning. Først igennem Morten Elsøe og Anne Gaardmand’s uddannelse til vanecoach og efterfølgende overspisningscoach, fik jeg redskaberne til at komme videre. Jeg lærte så meget om en sygdom som har givet så meget skam, tårer, vrede, fortvivlelse, ekstra kilo og som
den dag i dag stadig bider fra sig engang imellem.

Forskellen er, at jeg i dag har en værktøjskasse fyldt med redskaber, som jeg kan bruge og som kan hjælpe mig videre. Jeg ved det er ok at “falde i”, for jeg har lært jeg kan rejse mig igen, og at der skal være plads til livet i den “perfekte verden” vi alt for hurtigt kan komme til at stræbe efter.

Bevægelse er, og bliver en stor del af min hverdag. Tidligere brød jeg mig ikke om min krop, og selvhadet gjorde også, jeg ikke havde lyst til at bruge eller udfordre min krop.

 

Udannelser: 

| Personlig træner 

| Kostvejleder 

| Fitnessinstruktør 

| Vanecoach 

| Overspisningscoach 

| Bokse-/Crossfit instruktør 

| TRX Level 1 & 2 instruktør 

| Bike (spinning) instruktør 

Kurser 

| Kettlebell instruktør

| Masterclass v. Jacob Beermann 
(Squat, bænkpress & dødløft) 

| Kursus i børn & overvægt 

| Vanecoach

| Overspisningscoach

| Bokse-/Crossfit instruktør

| TRX Level 1 & 2 instruktør

 

Ingen kortsigtede løsninger

Jeg har igennem mine 2½ år i en større fitnesskæde, som bl.a. personlig træner og
instruktør, opdaget behovet for at vi lytter mere til vores klienter. At vi som fagfolk
giver alt det bedste vi kan, er nysgerrige på dem vi står overfor, hjælper med teknikker
til træningen, skanvankerne som kommer med uheld, sygdomme eller alderen, samt
hjælper med de varige vaneændriger ved at lytte og forstå folks behov og se
mulighederne for forandring i deres hverdag.

Jeg kan hjælpe dig med at finde plads til vaneændringerne i din hverdag, og fylde din værktøjskasse op.
Hvad vil du gerne opnå – hvad vil give mening for dig?

Her er INGEN kortsigtede løsninger, trylleord, ”forbrænd 1000 kcal. på 10 minutter kure”, detoxkure, eller superfoods. Her er der plads til hverdagen, livet og kampgeisten – for kæmpe, det skal vi alle, og det er ikke nemt at ændre noget, vi har øvet os på i flere år, eller måske øvet os på at undgå i flere år, måske endda hele livet, men alt kan ændres med den rigtige tilgang og tålmodighed.

Tro mig når jeg understreger – jeg taler af erfaring på egen krop!

Jeg håber, at du er klar til varige vaneændringer, for jeg står klar til at hjælpe DIG!

 

TRX er et effektiv trænings hjælpemiddel. Giver dig træning med egen vægt.
Med det nyeste udstyr hos Sund fornuft, har vi skabt de bedste rammer for dig og dine mål.
På Åløkke Allé Odense C, har jeg mit private træningslokale. Her er rolige omgivelser, hvor du er i fokus!
På Åløkke Allé Odense C, har jeg mit private træningslokale. Her er rolige omgivelser, hvor du er i fokus!

Klar til forandring?

Info:

Handelsbetingelser

CVR: 41710403

Sociale medier