Coaching 

Slut fred med maden
– gennem coaching

Små skridt giver store resultater – er det motto jeg arbejder ud fra, da det er den konklusion, jeg har lært gennem min egen rejse.

Er du træt af restriktioner, madregler, superfoods, foodshaming, kulhydratforskrækkelse, og hvad vi ellers har lært at skulle være vejen til det evige liv. Det kan give madstress, uro, overspisning, vægtproblemer, angst for sociale arrangementer, hvor maden er i fokus mv.. Så lad mig hjælpe dig, med at finde roen og balancen omkring mad igen.

Vil du læse mere om hvilke træninger jeg tilbyder, så kan du læse mere her! 

Med det nyeste udstyr hos Sund fornuft, har vi skabt de bedste rammer for dig og dine mål.

Lær at tackle problemerne

Hos mig er der ingen madregler, sunde eller usunde madvarer. Der er mængder i forhold til dit mål, samt kalorielette vs. kalorietætte fødevarer. Vores madregler, restriktioner og følelsesmæssige spisninger har sjældent noget med mad at gøre, men den måde vi har lært at håndtere situationer og følelser på. Vi arbejder derfor ud fra hvor vanerne begyndte, så vi kan finde redskaberne til din værktøjskassen. 

Læs mere om mig her, og hvorfor jeg kan hjælpe dig!

Jeg er tilknyttet vanecoach hos sunderevaner.dk og kan bookes derigennem.

Tryk på linket nedenfor, og så finder vi en tid til en gratis og uforpligtende konsultation, så jeg kan lære dig bedre at kende.

Klar til forandring?

Info:

Handelsbetingelser

CVR: 41710403

Sociale medier